«Найкращий з часів Холіфілда‎»: кривдник Сенченка – про шанси та габарити Усика у бою з Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
55
1 голос
«Найкращий з часів Холіфілда‎»: кривдник Сенченка – про шанси та габарити Усика у бою з Ф’юрі
Евандер Холіфілд, Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Легенда боксу Пол Маліньяджі висловився щодо габаритів Олександра Усика, який піднявся у надважку вагову категорію з крузервейту, у поєдинку з Тайсоном Ф’юрі.

Британський боксер Тайсон Ф’юрі неодноразово стверджував, що важковаговик не зможе перемогти найкращого у елітному дивізіоні. Частково Пол Маліньяджі з ним згоден.

Легенда боксу згадав, як Девід Хей переміг Миколу Валуєва, але програв тодішньому лідеру суперважкої ваги Володимиру Кличку.

Маліньяджі вважає, що Олександр Усик найкращий крузер з часів Евандера Холіфілда, хто піднявся у надважкий дивізіон, та має шанс одержати перемогу над «‎Циганським королем».

«Єдиним, хто дійсно зробив це до поточного моменту, був Евандер Холіфілд. Усе, що було сказано Тайсоном Ф'юрі, вірно. Я знаю, що він грає в ігри розуму і все інше, і Усик, мабуть, – найкращий піднявся з крузерів супертяж, якого ми бачили з часів Холіфілда.

Він той, у кого найкращий шанс побити деяких із найкращих супертяжів після абсолютного чемпіонства в крузервейті. І ось чому ми зараз обговорюємо цей бій‎», – сказав ексбоксер в ефірі ProBox TV.

Нагадаємо, що Холіфілд – єдиний в історії професійного боксу чотириразовий чемпіон світу в надважкій вазі, а також боксер, якому вдалося завоювати звання абсолютного чемпіона світу у двох вагових категоріях: перша важка і надважка ваги.

  • Бій українця та британця за титул абсолюта пройде 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.  
  • Маліньяджі у квітні 2012-го року перемагав українця В’ячеслава Сенченка.