Що потрібно Усику для перемоги над Ф’юрі: легенда боксу розповів, як українцю стати найкращим бійцем в історії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
109
1 голос
Що потрібно Усику для перемоги над Ф’юрі: легенда боксу розповів, як українцю стати найкращим бійцем в історії
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Легендарний колишній чемпіон світу Пол Маліньяджі поділився думками про поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу українця Олександра Усика та британця Тайсона Ф'юрі.

Пол Маліньяджі вважає, що для успіху в бою з Тайсоном Ф'юрі Олександр Усик має підібрати правильну стратегію та показати активну роботу ніг у ринзі.

«‎Для перемоги Усику потрібна багатошарова стратегія. Можна сказати, що Усик має бути здатний перебоксувати Тайсона Ф'юрі, і я не скажу нічого проти. Насправді, він це, напевно, й очікує. 

Але чи зможе він протидіяти фізиці Тайсона Ф'юрі? Як ти це подолаєш? Потрібно більше використовувати свої ноги. Ми знаємо, що Усик робить це і здатний на це».

Також легенда боксу заявив, що тріумф над британцем дозволить українцю ввійти в історію боксу.

«‎Я скажу наступне. Якщо Усик перемагає - це робить його найкращим супертяжем у цій ері! Він побив Джошуа двічі, і припустимо, він поб'є Ф'юрі. Він не бився з Вайлдером, але Вайлдер на поточний момент практично зник.

Тож якщо Усик виграє цей бій, він стане найкращим у цій ері. Він стане єдиним крузером, який виграв абсолютне чемпіонство в суперважкій вазі, так само, як і Холіфілд, але насправді він стане найкращим супертяжем цієї ери, і зробить це першим в історії», – сказав ексбоксер в ефірі ProBox TV.

  • Нагадаємо, що поєдинок Олександра та Тайсона пройде 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.