Бій Усика з «‎Путіним»: потерпілий від чотирьох українців прихильник РФ не бачить цікавості у такому поєдинку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
166
1 голос
Бій Усика з «‎Путіним»: потерпілий від чотирьох українців прихильник РФ не бачить цікавості у такому поєдинку
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній претендент на титул у суперважкій вазі Кевін Джонсон поділився думками щодо гіпотетичного поєдинку проти чинного чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

Кевін Джонсон, який прийняв російське громадянство та взяв прізвище президента-тирана путіна, порівняв стиль Олександра Усика з манерою ведення бою ексбоксера Кріса Бьорда, який перемагав Віталія Кличка та двічі поступався Володимиру.

«Усик - ігровий боксер, у нас не було б ніякої рубки, бій був би дуже нудним. Ми б просто перевіряли один одного, чекаючи на помилки. Ось ще один приклад. Я б сказав, що бій між мною і Крісом Бердом був би найгіршим за всю історію боксу. Було б нудно. Ми б перевіряли один одного. Кріс Берд і Усик належать до того типу бійців, які ловлять тебе на помилках». 

Також шанувальник путіна впевнений, що його бій з Усиком був би не цікавий для глядачів.

«Він відмінно виконує контратакуючі удари, як снайпер. Я віддаю йому належне - він хороший. Але наш із ним бій був би нецікавим, оскільки ми дотримуємося однієї стратегії. Я теж чекаю, чи не припуститься мій суперник помилки», – сказав Джонсон в інтерв'ю виданню News.ru.

Нагадаємо, що востаннє Джонсон виходив у ринг у серпні 2023-го, коли у москві програв російському супернику Марку Петровському. У його активі 36 перемог у професіоналах (20 із яких були нокаутом).

Бої нового «путіна» проти українських боксерів

  • програв Кличку-старшому у бою за титул WBC у грудні 2009 року
  • програв Олександру Захожому у жовтні 2019 
  • програв Ігорю Шевадзуцькому у серпні 2022 
  • програв Віктору Вихристу також у серпні 2022