«‎Путін» голосував за Путіна: жертва Кличка пояснив свою участь у виборах в РФ та дав прогноз на бій Тайсона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
70
1 голос
«‎Путін» голосував за Путіна: жертва Кличка пояснив свою участь у виборах в РФ та дав прогноз на бій Тайсона
Кевін Джонсон. Фото: Google
Колишній американський суперважковаговик Кевін Джонсон, який набув російського громадянства, прокоментував про своє рішення взяти участь у виборах президента росії та назвав фаворита у поєдинку Майка Тайсона з блогером Джейком Полом.

Кевін Джонсон, який змінив громадянство та взяв прізвище президента-тирана путіна, зізнався, що в США ні разу не брав участі у виборах президента країни.

«Я вам скажу дещо, чого ніхто не знає. Я ніколи в житті раніше не ходив на вибори. Ніколи не голосував в Америці. У Самарі був мій перший досвід. І так воно й відчувалося - як перший раз! Перший раз - найкращий. Тепер я, принаймні, можу сказати, що голосував на виборах. Я ніколи цього не забуду». 

Ексбоксер дав зрозуміти, кого підтримав на виборах диктатора у країні-терористі.

«Головна причина - це те, що я тут. Якби ви були в Америці і мали американське громадянство, від вас би очікували, що ви будете голосувати. Я вирішив, що раз я в росії, я повинен проголосувати на виборах президента. Причому за правильного кандидата».

Колишній претендент на чемпіонський титул впевнений, що Майк Тайсон нокаутує Джейка Пола. Також він додав, що блогер пішов на цей бій тільки заради грошей.

«Майк уб'є його. У Пола немає жодної причини, щоб битися з Тайсоном. Я розумію, що це заради грошей. Якщо вам запропонують сто мільйонів за те, щоб вийти на ринг зі мною, ви погодитеся. Але я вас уб'ю. Ви ж не боксер. 

Усе, про що ви думаєте, - це сто мільйонів, трансляції по всьому світу і все інше. Серце затьмарює розум і думки про те, що ви взагалі-то не вмієте боксувати. Гроші - це все, про що думає Джейк Пол», - сказав Кевін в інтерв'ю виданню News.ru.

Зазначимо, що Майк Тайсон зустрінеться з Джейком Полом у боксерському поєдинку 20 липня на стадіоні AT&T в американському Арлінгтоні.

  • На даний момент легендарному боксеру вже 57 років, а блогеру – 27 років.
  • На початку весни Джейк Пол відправив у нокаут у першому раунді професійного боксера Раяна Бурленда.
  • Тайсон востаннє професійний бій провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. 
  • У 2020 році Майк повернувся у ринг заради виставкової битви з Роєм Джонсом. Той поєдинок завершився внічию.
  • Джонсон програв Кличку-старшому у бою за титул WBC у грудні 2009 року.