Непереможний український супертяж яскраво переміг американця: відео шаленого нокауту у першому раунді

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
15020
17 голосів
Непереможний український супертяж яскраво переміг американця: відео шаленого нокауту у першому раунді
Цотне Рогава. Фото: Google
Український боксер надважкої ваги Цотне Рогава (7-0, 7 КО) здобув чергову перемогу на професійному рингу. Цього разу наш співвітчизник переміг американця Джессі Браяна (21-9–2, 16 KO).

Цотне Рогава тріумфально провів поєдинок проти американського бійця Джессі Браяна. Наш співвітчизник у Суперіорі, штат Колорадо (США), нокаутував суперника вже у першому раунді поєдинку.

▶️ Відео нокауту у бою Рогави та Браяна дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Відзначимо, що для Цотне це був четвертий поєдинок у США. У попередньому бою українець переміг американця Антоніо Брауна (8-5, 8 КО).

  • У січні українець у першому раунді нокаутував американця Данте Вільямса (4-1, 4 КО), а в лютому Рогава технічним нокаутом також у першому раунді здолав земляка Вільямса – Джона Шипмана (5-6, 2 КО).
  • Наш співвітчизник є учасником Олімпійських ігор 2020 року та дворазовим чемпіоном України (2019, 2021), а також має звання Майстра спорту України з боксу.
  • На професійному рівні він почав виступати з квітня 2020 року. До 2013-го року Рогава року взагалі займався переважно тайським боксом та кікбоксингом.