Тренер Ф’юрі пояснив, як пройде бій Усика з Тайсоном: американець розкрив план його підопічного на українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
167
2 голоси
Тренер Ф’юрі пояснив, як пройде бій Усика з Тайсоном: американець розкрив план його підопічного на українця
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Тренер Тайсона Ф’юрі – Шугар Хілл Стюард – дав інтерв’ю напередодні бою свого підопічного проти Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті.

Шугар Хілл Стюард, який є тренером Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО), висловився про майбутній бій британця проти українського боксера Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Спеціаліст відповів, що думає про можливу перевагу Усика при веденні бою на задній нозі.

«Я вважаю, Усик має принести свій найкращий план на бій. Він буде здатний зробити багато речей, а не тільки одну. Ось що я очікую від Усика, ось що ми всі очікуємо. І ми під це готуємось. Ти не тренуєшся під одну річ. Якщо ти так робиш, то підставляєш себе під провал».

Також тренер поділився міркуваннями про вразливість українця під час ударів по корпусу.

«Я точно не думаю, що це є ключовим чинником. Усик бився я не знаю скільки вже разів. З того, що бачили люди, він був вражений двічі. І потім вони хочуть зробити це його вразливістю номер один. Начебто ти торкнешся його корпусу – і він зліг. Ні!».

Він пояснив, як треба діяти Ф’юрі.

«План на бій це просто боксувати, робити, що ти зазвичай робиш. Якщо буде відкритий корпус, працюй по ньому. Якщо відкрита голова – працюй по голові. Якщо якась зі сторін відкрита – працюй по ній. У боксі все ж таки постійно змінюється», – заявив наставник в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • Матч чемпіона WBС Ф’юрі проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Усика відбудеться 18 травня;
  • Зустріч прийме Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).