«Майбутній король хевівейту», що має замінити Усика і Ко може піти з боксу без титулу: він назвав одну причину

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
82
2 голоси
«Майбутній король хевівейту», що має замінити Усика і Ко може піти з боксу без титулу: він назвав одну причину
Джаред Андерсон. Фото: Sky Sports
24-річний суперваговик зі США Джаред Андерсон (16-0, 15 КО) припускає, що завершить кар'єру, так і не побувавши чемпіоном світу. При цьому він не проти такого розкладу, якщо зуміє заробити достатньо грошей.

Джаред Андерсон поділився думками про те, чи отримає він шанс поборотися за чемпіонський пояс.

«Все залежить від того, як піде далі. Я не можу зробити собі бій за титул чемпіона світу. Це можуть санкціонувати лише організації. Єдине, що я можу зробити, – це продовжувати перемагати та говорити людям, що хочу битися з ними, але я не можу змусити будь-кого поставити своє ім'я у контракті».

Боксер вважає, що його успіхи поки недооцінюють.

«Я можу спробувати переконати одну з організацій санкціонувати мене як претендента, але не в моїх силах зробити це так швидко, як того хочуть фани. Вони бачать, що я вже не перший рік у рейтингах, і кажуть: «Ох, ти б'єшся з простаками». Ні, я давно в рейтингах, бо вони знають, на що я здатний».

Андерсон не виключає, що так і не стане чемпіоном світу.

«Я бачу, як Танк Девіс робить великі гроші, не маючи титулу. Якщо я зможу зробити те саме, якщо отримаю великі бої з великими іменами без титулів, значить так і бути. Тоді я можу завершити кар'єру рано, не бувши чемпіоном світу», – заявив боксер в інтерв’ю YouTube-каналу «Sean Zittel».

  • Зазначимо, що 14 квітня Андерсон проведе бій проти бельгійця Ріяда Мерхі (32-2, 26 КО);
  • Голова Top Rank Боб Арум, який в тому числі веде справи українського боксера легкої ваги Василя Ломаченка, вважає, що Андерсон скоро стане зіркою хевівейту.