Усик візьме участь у найбільшому бою в історії боксу: організатор розваг у Саудівській Аравії зробив заяву

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1231
2 голоси
Усик візьме участь у найбільшому бою в історії боксу: організатор розваг у Саудівській Аравії зробив заяву
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Керівник Головного управління у справах розваг Саудівської Аравії Туркі Алалших зробив гучну заяву напередодні бою Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Туркі Алалших поділився деталями організації матчу Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО). Чиновник із нетерпінням очікує на матч.

«Ми готові в Ріяді. Ми чекаємо. Я приїду завтра (11 квітня, – прим. SE) до Лондона. Це найбільший бій в історії. Весь світ чекав 25 років, і ми побачимо 18 травня в Ріяді, хто з цих чудових бійців переможе».

Також Алалших оголосив про старт продажу квитків на поєдинок.

«Весь світ побачить найбільший бій в історії. Сьогодні (10 квітня, – прим. SE) ми запускаємо кампанію з продажу квитків і буде ще багато сюрпризів», – заявив Алалших в ефірі YouTube-каналу «Frank Warren's Queensberry Promotions».

  • Бій чемпіона WBA, WBO та IBF Усика проти володаря титулу WBС Ф’юрі відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія);
  • Останнім абсолютним чемпіоном світу з боксу у суперважкій вазі був британець Леннокс Льюїс (41-2-1, 32 КО). Він у 1999 році володів поясами WBC, WBA та IBF.