В США винесли різкий вердикт бою Усик – Ф’юрі: експерт пояснив, що не так з історичним поєдинком за абсолюта

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
14571
9 голосів
В США винесли різкий вердикт бою Усик – Ф’юрі: експерт пояснив, що не так з історичним поєдинком за абсолюта
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Secondsout
Відомий оглядач боксу зі США Ден Рафаель висловився про майбутній бій між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Оглядач боксу Ден Рафаель поділився думками про поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Експерт підкреслив важливість матчу, однак вважає, що до нього не буде великого інтересу

«Я в передчутті цього бою, як, я думаю, будь-який фан боксу. У нас не було абсолютного чемпіона ще з кінця дев'яностих. Тож це важливо з історичного погляду. Буду з вами щирим, я не відчуваю багато вогню у цьому бою. Сподіваюся, що з наближенням цього бою буде трохи більше уваги до цього поєдинку».

На думку Рафаеля, у США навколо поєдинку не буде надто багато резонансу.

«Я, як і раніше, вважаю, що в Штатах цей бій не приверне великої уваги. Але там обов'язково буде хтось із боксерських медіа. Все через те, що бій пройде в Саудівській Аравії, також у ньому не бере участі американський боєць. Ф'юрі, звичайно, добре відомий у США, а ось Усик – ні, з очевидних причин».

Оглядач назвав й ще деякі, другорядні фактори, які не сприятимуть інтересу у США до бою року.

«Бій проходить у дуже незвичайний час для нас, і він також буде на PPV. Отже, багато чого буде проти цього бою в цій країні, але це не забирає того, наскільки він великий. На жаль, я не думаю, що в США він створить хвилі – брижі, не більше», – заявив Рафаель в інтерв’ю Boxing News.

  • Нагадаємо, що бій володаря титулів WBA, WBO та IBF Усика (21-0, 14 КО) та чемпіона WBС Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) відбудеться 18 травня;
  • Поєдинок прийме столиця Саудівської Аравії – Ер-Ріяд;
  • Останнім абсолютом у хевівейті у 1999 році був британець Леннокс Льюїс (41-2-1, 32 КО), але він володів трьома поясами (WBC, WBA та IBF).