«Я не читаю світові новини і бла-бла-бла»: Усик розповів про підготовку до бою з Ф'юрі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
108
0 голосів
«Я не читаю світові новини і бла-бла-бла»: Усик розповів про підготовку до бою з Ф'юрі
Олександр Усик, фото: Google
Чемпіон WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 KO) прокоментував слова ексчемпіона в першій важкій вазі Тоні Беллью (30-3-1, 20 KO) про бій проти Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Олександр Усик прокоментував слова Тоні Беллью, який вважає, що стиль українця відмінно підходить для бою проти володаря поясу WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі.

«Чи є мій стиль ідеальним для перемоги над Ф'юрі? Я не знаю. Послухайте, для мене це не має значення. Я дуже поважаю Тоні, тому що він мій хороший друг. Мій фокус – це мій табір. Мій фокус – це моя підготовка. Я не читаю світові новини і бла-бла-бла. Я тільки тут, це моя підготовка.

Мій фокус – це тільки 18 травня, мій фокус – це моя команда. Мій стиль – чудовий стиль. Я так думаю. Я не знаю, може, люди думають по-іншому, але це для мене не має значення», – сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • Спочатку бій Тайсона й Олександра мав відбутися в лютому, але через розсічення, отримане Ф'юрі за два тижні до поєдинку, його довелося перенести на 18 травня.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді. 
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.