«Вулиця називає мене Олександром Грозним»: як Усик реагує на прізвиська, які йому придумує Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
177
1 голос
«Вулиця називає мене Олександром Грозним»: як Усик реагує на прізвиська, які йому придумує Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Український чемпіон WBA, WBO, IBF та IBO у суперважкій вазі Олександр Усик перед поєдинком з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі озвучив своє прізвисько.

Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі цієї весни зійдуться у ринзі, щоб визначити першого з 1999-го року абсолюта у королівській ваговій категорії.

Британський суперник нашого бійця намагається підігріти інтерес до дійства образами українця. «Кролик», «маленька сучка», «середньоваговик» – це лише частина прізвиськ, які «Циганський король» придумав для Усика. Але наш боксер дав зрозуміти, що його це не хвилює та озвучив своє «вуличне ім’я».

«Слухай! Моє прізвисько – Кіт. Але вулиця називає мене Олександром Грозним», – заявив наш чемпіон у коментарі ютуб-каналу Seconds Out.

  • Нагадаємо, що українець та британець готуються до епічного протистояння, яке визначить абсолютного чемпіона в надважкій вазі.
  • Спочатку битва за корону королівського дивізіону була запланована на 17 лютого, але через травму Тайсона, доля бою опинилася під питанням.
  • Але бій все ж відбудеться – його перенесли на 18 травня. Ер-Ріяд, Саудівська Аравія, залишиться місцем проведення неймовірного боксерського шоу.