Усик розсекретив стратегію на бій з Ф’юрі: наш чемпіон згадав про травму Тайсона і назвав його сильну сторону

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
606
1 голос
Усик розсекретив стратегію на бій з Ф’юрі: наш чемпіон згадав про травму Тайсона і назвав його сильну сторону
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Український чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик поділився думками про свій майбутній поєдинок з британцем Тайсоном Ф'юрі за корону аболюта у дивізіоні.

Олександр Усик розповів, що його тактика на поєдинок з Тайсоном Ф'юрі полягає у тому, щоб стати абсолютним чемпіоном світу.

«Розтин Ф'юрі? Моя стратегія – це перемога у бою. На цьому все! Його розсічення – це слабке місце? Гадки не маю. Можу сказати, що його головна сильна сторона полягає в тому, що він дуже великий. Але за певних обставин це може бути вже не сильною стороною». 

Також українець зізнався, шо британець сильний та складний суперник.

«Тайсон – великий боксер, бо навіть падаючи, він завжди піднімався. Це допомогло йому стати одним із світових чемпіонів», – сказав Усик у коментарі ютуб-каналу Seconds Out.

Нагадаємо, що Усик і Ф'юрі готуються до епічної битви, яка визначить абсолютного чемпіона в надважкій вазі. Спочатку поєдинок був запланований на 17 лютого, але через нещасний випадок, травму Тайсона, доля бою опинилася під питанням. 

Однак, на щастя для шанувальників боксу, поєдинок перенесли на 18 травня, даючи британському чемпіону час на відновлення. Ер-Ріяд, Саудівська Аравія, залишиться місцем проведення, де два титани боксерського рингу зійдуться в запеклому протистоянні.