«В бою проти мене Ф’юрі буде іншим»: Усик пояснив, чому Тайсон невпевнено виглядав у поєдинку з Нганну

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2425
4 голоси
«В бою проти мене Ф’юрі буде іншим»: Усик пояснив, чому Тайсон невпевнено виглядав у поєдинку з Нганну
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Вітчизняний чемпіон WBA, WBO, IBF та IBO у суперважкій вазі Олександр Усик поділився думками про майбутній поєдинок з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Свій попередній поєдинок Тайсон Ф’юрі провів з колишнім чемпіоном UFC Франсісом Нганну. Британець переміг, але опинявся у нокдауні. Багато експертів після цього бою впевнено заявляли, що «Циганський король» вже не той небезпечний боксер і віддавали перемогу у бою за титул абсолюта Олександру Усику.

Наш чемпіон впевнений, що Ф’юрі просто недооцінив Нганну і тому переміг так непереконливо. А от у бою з українцем британець покаже себе з найкращої сторони.

«Слухайте, в бою проти мене Тайсон Ф’юрі буде іншим. Думаю, коли Тайсон боксував з Френсісом, він поводив себе приблизно так: „О, це хлопець з UFC, бла-бла-бла, я легко виграю цей бій, бла-бла-бла“. Це лише моя думка, я не знаю, може, це правда, може, ні, але я знаю, що Тайсон Ф’юрі в поєдинку проти мене буде іншим», — сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

Нагадаємо, що протистояння Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в надважкій вазі спочатку мало відбутися 17 лютого, але через травму британця поєдинок перенесли на 18 травня. Місце битви залишилося попереднім – Ер-Ріяд, Саудівська Аравія.