Прихильник Путіна розкрив головний мінус Усика у бою з Ф’юрі: що сказав легенда боксу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
106
1 голос
Прихильник Путіна розкрив головний мінус Усика у бою з Ф’юрі: що сказав легенда боксу
Рой Джонс та путін. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах Рой Джонс, який прийняв російське громадянство, поділився думками про поєдинок між володарем пояса WBC у надважкій категорії Тайсоном Ф'юрі та чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком.

Легендарний Рой Джонс, який у 2015 році приїздив до тимчасово окупованого Криму та висловлював свою підтримку президенту рф володимиру путіну, заявив, що Олександр Усик програє Тайсону Ф'юрі, якщо не зможе стрімко підвищувати темп бою та своїх ударів.

«Усик – чудовий тактик, але він не настільки вибухонебезпечний. Якби він був вибуховим, це було б проблемою. Коли ти менший за розміром, ти повинен приносити на ринг вибухівку, інакше тебе не поважатимуть. 

Якщо він не зможе знайти вибухівку до початку бою, він не поб'є Тайсона Ф’юрі, і мені байдуже, що про це говорять», – сказав ексбоксер у коментарі ТalkSPORT.

Нагадаємо, що бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті спочатку мав відбутися 17 лютого, але через травму британця поєдинок перенесли на 18 травня. Місце битви залишилося попереднім – Ер-Ріяд, Саудівська Аравія.