Чому відомий російський боєць виступить в андеркарді бою Усика? Промоутер Ф’юрі дав чітку відповідь на питання

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
441
2 голоси
Чому відомий російський боєць виступить в андеркарді бою Усика? Промоутер Ф’юрі дав чітку відповідь на питання
Сергій Ковальов. Фото: RingTV
Промоутер Тайсона Ф’юрі – Френк Воррен – відповів, чи буде все ж таки в андеркарді поєдинку його клієнта проти Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті битися росіянин Сергій Ковальов.

Френк Воррен розповів, чи буде в андеркарді матчу Олександр Усик (18-0, 9 КО) – Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) проводити поєдинок колишній чемпіон світу WBA, IBF і WBO Сергій Ковальов (35-4-1, 29 КО).

Воррен пояснив наявність росіянина тим, що він є клієнтом промоутера Егіса Клімаса, що співпрацює з компанією братів Кличків K2 Promotions і веде, в тому числі, справи Усика.

«Так, він у карді, бо очевидно, що він із К2. Але добре поставити його туди. Я сподіваюся, у нього буде хороша перемога. Ми точно маємо кілька бійців для поєдинку з ним у майбутньому. Це дуже хороший кард, у цьому немає сумнівів», – заявив Воррен в інтерв’ю телеканалу Box Nation.

  • Зазначимо, що український чемпіон WBA, WBO та IBF Усик битиметься проти британського володаря титулу WBС Ф’юрі у головному поєдинку вечора в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді 18 травня;
  • Ковальов зійдеться зі шведом Робіном Сафаром (16-0, 12 КО) у напівважкому дивізіоні;
  • Також у рамках вечора свій матч проведе ще один українець, який виступає у напівважкій вазі – Даніель Лапін (9-0, 3 КО)