Жертва Усика знайшов для Ф’юрі нового тренера: боксер пояснив своє рішення

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
290
1 голос
Жертва Усика знайшов для Ф’юрі нового тренера: боксер пояснив своє рішення
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський ветеран суперважкого дивізіону Дерек Чісора вважає, що володар титулу за версією WBC Тайсон Ф'юрі має припинити співпрацю з Шугаром Хіллом Стюардом і зробити головним тренером свого батька Джона Ф'юрі.

Дерек Чісора впевнений, що батько Тайсона Ф'юрі буде найкращим тренером для свого сина. Також британець заявив, що присутність Джона Ф'юрі у кутку «Циганського короля» принесе британцю перемогу над Олександром Усиком.

«Тайсон виглядає добре. Я бачив, як батько тримає йому лапи. Люди недооцінюють зв'язок батька та сина, коли вони працюють разом. Це неймовірно. Якщо в кутку Тайсона буде батько, він легко поб'є Усика. Ось і все. 

Це буде чудовий бій, а його батько знає, що треба робити. Він усе своє життя спостерігав за поєдинками і сам бився. Ось чому його батько має стати головним тренером. Мені сподобалося, що він тренується зі своїм батьком», – сказав британець у коментарі Вoxing247. 

Нагадаємо, що 31 жовтня 2020-го наш чемпіон переміг Чісору за очками.

  • Усик та Тайсон 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.