Майк Тайсон – Джейк Пол: журналісти порівняли статки легенди боксу та блогера – шалені суми

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
87
1 голос
Майк Тайсон – Джейк Пол: журналісти порівняли статки легенди боксу та блогера – шалені суми
Майк Тайсон – Джейк Пол. Фото: Google
Британські журналісти оцінили статки легендарного американського боксера Майка Тайсона та відомого ютуб-блогера Джейка Пола перед їх очним поєдинком.

Майк Тайсон та Джейк Пол вийдуть на ринг влітку, щоб в очному протистоянні з’ясувати, хто з них сильніший. Журналісти вже зараз починають робити матеріали щодо поєдинку, підігріваючи інтерес до бою між легендою та блогером.

Журналісти Мirror та Givemesport порівняли статки, якими володіють суперники на сьогодні.

Майк Тайсон – 10 мільйонів доларів

Свого часу «Залізний Майк» отримував найбільші гонорари в боксі та зумів заробити за всю кар’єру близько 400 мільйонів доларів, але на сьогоднішній день його статок оцінюється у десять мільйонів доларів.

Справа в купі скандалів та непомірних тратах легенди. Так, наприклад, на свій 30-й день народження він влаштував вечірку, яка сьогодні коштувала би не менше мільйона доларів.

Тайсон був вимушений подати заяву про банкрутство у 2010-му році після того, як виявив, що його борг становить 23 млн. доларів.

Майк розповів про свої фінансові втрати того року в інтерв'ю The View.

«Я абсолютно знедолений і розорений, але у мене приголомшливе життя. У мене чудова дружина, яка піклується про мене. Я абсолютно розорений. 

Мені було дуже весело. Це просто сталося. Я дуже вдячний. Я не заслуговую такої дружини, яка в мене є. Я не заслуговую тих дітей, які у мене є, але я заслуговую на них, і я дуже вдячний».

Але зірка боксу знайшов в собі сили, щоб знову стати мільйонером. Майк почав зніматися у кіно, а також зайнявся власним бізнесом у сфері канабісу.

Джейк Пол – 80 мільйонів доларів

Блогер став всесвітньо популярним завдяки соціальним мережам. Джейк має понад 20,5 мільйона підписників на YouTube та 26 мільйонів фоловерів в Instagram. Така вражаюча кількість послідовників робить Пола цікавим багатьом світовим брендам.

Зацікавив американець і боксерський світ, у якому Джейк досить впевнено виступає та програв лише один бій у дев’яти сутичках.

Також блогер є співзасновником букмекерської компанії Betr, яка була оцінена у 375 мільйонів доларів. 

Торік американець бився з Томмі Ф'юрі, Нейтом Діасом та Андре Августа і сумарно отримав близько 30 млн доларів.

  • Поєдинок між Тайсоном і Полом запланований на 20 липня цього року. Раніше була інформація, що поєдинок може отримати статус офіційного. На даний момент Майку 57 років. Джейку зараз 27 років.
  • На початку березня Джейк нокаутував у першому раунді професійного боксера Раяна Бурленда. Для нього це дев'ята перемога та шостий достроковий тріумф. Єдиний поєдинок він програв Томмі Ф'юрі.
  • Майк крайній професійний бій провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. У 2020 році він повернувся заради виставкової битви з Роєм Джонсом. У тому поєдинку не вдалося визначити найсильнішого.