Ломаченко – Берінчик: промоутер Усика оцінив ймовірність об'єднавчого бою між українцями

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
888
1 голос
Ломаченко – Берінчик: промоутер Усика оцінив ймовірність об'єднавчого бою між українцями
Денис Берічник та Василь Ломаченко. Фото: Google
Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк поділився думками щодо можливості організації об'єднавчого бою між українськими боксерами Денисом Берінчиком та Василем Ломаченком.

У травні Денис Берінчик та Василь Ломаченко матимуть змогу стати чемпіонами світу. Олександр Красюк порозмірковував щодо можливого об'єднавчого бою між українцями.

На думку промоутера, то у Берінчика більше шансів вийти у ринг проти Шакура Стівенсона, адже бій двох українців не цікавий для американського ринку.

«Я думаю, що найбільш реальним буде об’єднавчий поєдинок між Берінчиком і Шакуром Стівенсоном, радше, ніж з Ломаченком. Не думаю, що світова спільнота дуже зацікавлена в поєдинку двох українців за кілька титулів. Хоча для нас це була б історична подія».

Також представник інтересів Олександра Усика заявив, що не знає планів Ломаченка.

«Щодо Ломаченка, я не можу коментувати, тому що я не знаю його реальні мотиви та реальні плани. Багато всього ще має відбутись, але одне можу сказати точно, що будемо вболівати за наших», – Красюка ютуб-канал Тайк Майсон.

  • Ломаченко 12 травня проведе бій проти австралійця Джорджа Камбососа за пояс IBF.
  • Свій останній бій Ломаченко провів у травні минулого року проти Девіна Хейні, програвши америнцю за очками, одноголосним рішенням суддів.
  • Бій за титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі між між першим номером рейтингу організації Берінчиком та чемпіоном світу у трьох вагових категоріях Емануелем Наваррете пройде 18 травня у США (Сан-Дієго, штат Каліфорнія).
  • Останній бій Берінчик провів у серпні 2023 року, перемігши Ентоні Їгіта одноголосним рішенням суддів.