Промоутер Ломаченка відмовився працювати з Тайсоном: Арум назвав причину

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
93
1 голос
Промоутер Ломаченка відмовився працювати з Тайсоном: Арум назвав причину
Майк Тайсон. Фото: Google
Президент промоутерської компанії Top Rank Боб Арум, який представляє інтереси Василя Ломаченка, розповів, чому відмовився працювати із легендарним Майком Тайсоном на початку кар’єри боксера.

Боб Арум зізнався, що Майк Тайсон був невідним для телебачення з фінансової точки зору. Боксер швидко нокаутував суперників, чим зменшував рекламний час, на якому канали заробляли.

«Ми щотижня проводили шоу на ESPN. Ми працювали у такому режимі протягом 15 років, розвиваючи бійців на цих шоу. Тайсон тільки-но починав, і ми забронювали для нього цілу серію боїв. 

Але проблема була в тому, що цей хлопець був дуже жахливим та знищував будь-якого бійця за один раунд, якого ми йому давали. Це було не добре для телеканалу, який покладався на продаж комерційного часу». 

Також промоутер нагадав і про скандальну поведінку легендарного боксера.

«До того ж Тайсон дуже погано поводився за межами рингу. Єдиний спосіб уберегти його, це давати поєдинки якнайчастіше. У нас було достатньо бійців у його ваговій категорії, включених до цієї програми, але не настільки, щоб давати йому поєдинки раз чи двічі на тиждень. 

Тому його команда почала шукати можливості свого бійця в іншому місці», – сказав Арум у коментарі для Тalksport.

  • Майк крайній професійний бій провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. 
  • У 2020 році він повернувся заради виставкової битви з Роєм Джонсом. У тому поєдинку не вдалося визначити найсильнішого.
  • Свій наступний бій легенда проведе проти блогера Джейка Пола. Він запланований на 20 липня цього року.