Майк Тайсон – Джейк Пол: джерело опублікувало деталі поєдинку, а промоутер блогера зробив заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
152
2 голоси
Майк Тайсон – Джейк Пол: джерело опублікувало деталі поєдинку, а промоутер блогера зробив заяву
Майк Тайсон і Джейк Пол. Фото: Google
Співзасновник промоутерської компанії Джейка Пола Накіс Бідарян спростував інформацію про правила бою блогера з Майком Тайсоном, які з’явилися у мережі останнім часом.

Видання Mirror опублікувало деталі поєдинку легендарного Майк Тайсон з американським ютубером Джейком Полом:

  • Раунди триватимуть по дві хвилини.
  • Офіційні судді не виставлятимуть оцінок за бій.
  • Вага рукавичок – 16 унцій (450 г) замість звичних десяти.

Також джерело стверджує, що обидві сторони виступають за те, щоб бій був офіційним, а не виставковим.

Але співзасновник промоутерської компанії Most Valuable Promotions Накіса Бідарян у твіттері повідомив, що деталі стосовно цього поєдинку не відповідають дійсності, а також додав кілька подробиць щодо бою.

«Термінові новини! Новин немає. Припиніть поширювати фейкові новини, у всій цій нісенітниці навколо Джейка Пола і Майка Тайсона немає правди. Правда в тому, що:

  1. Майк Тайсон перебуває в неймовірній формі, старається так, як не старався вже багато-багато років, і має реально страхітливий вигляд для Джейка Пола.
  2. Квитків у продажу немає, тож якщо ви купили квитки, то це квитки, яких не існує.
  3. Понад 85 000 людей підписалися, щоб отримати доступ до квитків, коли вони надійдуть у продаж, і це стане історичною подією», – написав Бідарян.

Нагадаємо, що поєдинок між Тайсоном і Полом запланований на 20 липня цього року. Раніше була інформація, що поєдинок може отримати статус офіційного. На даний момент Майку 57 років. Джейку зараз 27 років.

  • На початку березня Джейк нокаутував у першому раунді професійного боксера Раяна Бурленда. Для нього це дев'ята перемога та шостий достроковий тріумф. Єдиний поєдинок він програв Томмі Ф'юрі.
  • Майк крайній професійний бій провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. У 2020 році він повернувся заради виставкової битви з Роєм Джонсом. У тому поєдинку не вдалося визначити найсильнішого.