«Намагався забрати «оскар» в Усика!»: непереможний британець звинуватив суперника в акторській грі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2150
0 голосів
«Намагався забрати «оскар» в Усика!»: непереможний британець звинуватив суперника в акторській грі
Фрейзер Кларк та Девід Аллен. Фото: Google
Британський важковаговик Фрейзер Кларк (8-0, 6 KO) прокоментував результат бою з Девідом Алленом (19-6-2, 16 KO) та згадав поєдинок Олександра Усика з Даніелем Дюбуа.

Під час бою з Кларком Аллен скаржився, що Фрейзер кілька разів бив його нижче пояса. У шостому раунді з Кларка було знято два очки. Після завершення раунду Аллен відмовився від продовження поєдинку.

Переможець поєдинку заявив, що його суперник навмисно імітував біль від потрапляння удару в заборонену зону.

Клар дав зрозуміти, що, на його думку, Олександр Усик також імітував у бою з Даніелем Дюбуа больові відчуття від удару нижче пояса. 

«Я думаю, що Девід Аллен намагався забрати «оскар» в Усика! Він намагався добре зіграти і хотів, щоб рефері допоміг йому, але це для нього не спрацювало». 

Проте Кларк не відкидає той факт, що він міг влучити у болюче місце суперника.

«Можливо, один із моїх ударів припав нижче, але це бокс, це епічне, спекотне протистояння, і буває всяке. Я жодного разу не бив його спеціально, але я перегляну бій. Не думаю, що інші удари були нижче пояса».

Але основною причиною такої поведінки Аллена тріумфатор бою вважає бажання суперника домогтися ще одного поєдинку та гонорару.

«Аллен намагався домогтися дискваліфікації, щоб отримати реванш і ще один гонорар. Можливо, я маю рацію, можливо, ні, але я сильно схиляюся до першого варіанту», — наводить слова Кларка Вoxingscene.

Нагадаємо, що поєдинок відбувся в андеркарді бою Кріса Юбенка-молодшого і Ліама Сміта. Вечір боксу проходив у Манчестері.