Екссуперник Кличка побив українського «Халка» і забрав пояс WBA International: судді винесли рішучий вердикт

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1549
2 голоси
Екссуперник Кличка побив українського «Халка» і забрав пояс WBA International: судді винесли рішучий вердикт
Ігор Шевадзуцький та Кубрат Пулєв. Фото: gong.bg
У суботу, 30 березня, надважковаговик Кубрат Пулєв (31-3, 14 КО) на вечорі боксу у болгарській Софії за очками одноголосним рішенням суддів здолав Ігоря Шевадзуцького (11-2, 9 КО).

42-річний болгарин Кубрат Пулєв за очками одноголосним рішенням суддів переміг 34-річного українця Ігоря Шевадзуцького і виграв пояс WBA International.

🎥 Відео бою Шевадзуцький – Пулєв дивіться за посиланням

У першому раунді боксери провели розвідку. В третьому боксери почали діяти більш активно, і Шевадзуцький навіть зумів завдати ряд хороших ударів по корпусу суперника.

П’ятий раунд залишився за Пулєвим, який регулярно зустрічав українського «Халка», що діяв на контратаках, серіями влучних ударів. Шевадзуцький відповідав джебами здалеку.

В сьомому раунді українець знову перейшов на удари по корпусу. У восьмому він намагався продовжити робити це, однак нарвався на правий прямий від Пулєва у восьмій трихвилинці

Шевадзуцький спробував підняти щільність бою ближче до чемпіонських раундів, і за десять секунд до закінчення бою бійці видали хороший розмін.

Рахунок суддів: тричі 117-111.

  • Спочатку Пулєв мав зійтися з німцем Мануелем Чарром (34-4, 20 КО) за його пояс WBA Regular, але той отримав травму і в останній момент був замінений Шевадзуцьким;
  • Нагадаємо, що у листопаді 2014 року болгарин протистояв легенді українського боксу Володимиру Кличку (64-5, 54 КО);
  • Він претендував на пояси IBF, IBO, WBO, WBA Super та The Ring, але зазнав невдачі, програвши нокаутом у п’ятому раунді.