Розкрита дієта Ф'юрі перед боєм з Усиком: що їсть британський чемпіон напередодні мегафайту

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
633
1 голос
Розкрита дієта Ф'юрі перед боєм з Усиком: що їсть британський чемпіон напередодні мегафайту
Тайсон Ф’юрі. Фото: Givemesport
Дієтолог Тайсона Ф'юрі Грег Марріотт розповів про суворий режим дієти, який сприяв вражаючим фізичним змінам британця перед його поєдинком з Олександром Усиком.

Тайсон Ф'юрі активно продовжує підготовку до бою з Олександром Усиком за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Британець зумів суттєво схуднути у порівнянні з його габаритами під час останнього поєдинку з Франсісом Нганну, який відбувся у кінці жовтня минулого року.

Секрет «Циганського короля» у довірі дієтологу Грегу Марріотту, який озвучив меню боксера під час підготовки до сутички з нашим чемпіоном.

«Я можу вам обіцяти, ви побачите іншого Тайсона Ф'юрі. Що б я не говорив Тайсону робити, він просто дотримується цього. Він довіряє мені на 100 відсотків», - наводить слова фахівця Givemesport.

Марріотт також повідомив, що його підопічний споживає 3000 калорій у дні відпочинку і від 4500 до 6000 калорій у дні тренувань.

Дієта Тайсона Ф'юрі перед боєм з Олександром Усиком

  • Після пробудження: висока доза вітаміну С, колагену та чорна кава.
  • Сніданок: Дві скибочки тосту на заквасці, масло авокадо, намазане свіжим часниковим табаско і чорним перцем. Три повних яйця. Свіжі помідори-сливи та близько 250 г нежирного яловичого фаршу, зробленого у вигляді ковбасок. Або вівсянка з протеїном та свіжими горіхами і насінням чіа. Або великий омлет - полуденок після тренування: Білкова гранола, знежирений грецький йогурт і чорниця.
  • Обід: Дві курячі грудки, 125 грамів рису. Грецький салат з фетою.
  • Полудень: П'ять рисових коржів, натуральне арахісове масло та кавун. Ізолят яловичого сироваткового протеїну.
  • Вечеря: 500 грамів картоплі (дрібно обсмаженої та приправленої). Великий стейк з філе 400 грамів. Діжонська гірчиця. Смажені овочі: броколі, спаржа та буряк.
  • 20:00: знежирений грецький йогурт, арахісове масло та ванільна есенція
  • Інші добавки: Декстриновий вуглеводний порошок, магній, атлантичний риб'ячий жир

Нагадаємо, що бій між чемпіоном WBC Ф’юрі та володарем титулів WBA, WBO та IBF Усиком відбудеться 18 травня. Зустріч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.