Чухаджян проведе бій-елімінатор за пояс тимчасового чемпіона IBF: відомо, коли українець вийде в ринг

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
46
1 голос
Чухаджян проведе бій-елімінатор за пояс тимчасового чемпіона IBF: відомо, коли українець вийде в ринг
Карен Чухаджян. Фото: Google
Відомий український боксер Карен Чухаджян дізнався дату поєдинку-елімінатору за пояс тимчасового чемпіона IBF у напівсередній вазі проти британця Гаррі Скарффа.

Українські вболівальники боксу з нетерпінням очікують травня, адже цей місяць надзвичайно врожайний на поєдинки наших боксерів.

Так, сьогодні стало відомо, що Карен Чухаджян проведе бій-елімінатор з Гаррі Скарффом за пояс тимчасового чемпіона IBF у напівсередній вазі 17 травня. Про це повідомляє Boxing Scene.

Розклад боїв українських боксерів у травні

  • 12 травня: Василь Ломаченко – Джордж Камбосос (легка вага)
  • 17 травня: Карен Чухаджян – Гаррі Скарфф (напівсередня вага)
  • 18 травня: Денис Берінчик – Емануель Наваррете (легка вага)
  • 18 травня: Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі (надважка вага)

Відзначимо, що переможець бою між українцем та британцем стане обов'язковим претендентом на пояс тимчасового чемпіона світу у напівсередній вазі, яким володіє Джарон Енніс.

Саме у поєдинку з Еннісом наш співвітчизник зазнав першої за вісім років поразки у кар'єрі, поступившись одностайним рішенням суддів.

  • Скарфф за професійну кар'єру провів 15 боїв, з яких виграв 13 і зазнав двох поразок. У 2022 році він перейшов у напівсередню вагу з першої середньої ваги.
  • Чухаджян у 25 професіональних поєдинках здобув 23 перемоги, з них 13 нокаутом. У пасиві 27-річного українця дві поразки.