Який гонорар отримає Берінчик за чемпіонський бій з Наваррете: промоутер хитро відповів на питання

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
80
1 голос
Який гонорар отримає Берінчик за чемпіонський бій з Наваррете: промоутер хитро відповів на питання
Денис Берінчик. Фото: Google
Промоутер українського боксера-професіонала Дениса Берінчика Олександр Красюк запевнив, що за бій проти Емануеля Наваррете його клієнт отримає солідну суму.

Жодної конкретики. Олександр Красюк так саме технічно й хитро, як Денис Берінчик уникає нокаутів від своїх опонентів на боксерському ринзі, обійшов питання щодо суми гонорару для боксера за чемпіонський бій проти мексиканця Емануеля Наваррете.

«Денис битиметься і отримає гонорар, який є адекватним чемпіонському поєдинку. Також ми плануємо подальші поєдинки за його участі, і вже зараз домовляємося з можливими потенційними опонентами для Дениса. Це не означає, що ми недооцінюємо Наваррете чи заглядаємо йому за спину.

Однак ми дорослі люди, давно вже в цьому бізнесі і знаємо, що планування та відпрацювання стратегії є дуже важливим не лише кроком, а і базисом для побудови карʼєри спортсмена», – цитує Красюка Luckypunch.

  • Бій за титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі між між першим номером рейтингу організації Денисом Берінчиком (18-0, 9 KO) та чемпіоном світу у трьох вагових категоріях Емануелем Наваррете (38-1-1, 31 КО) пройде 18 травня у США (Сан-Дієго, штат Каліфорнія).
  • Останній бій Денис Берінчик провів у серпні 2023 року, перемігши Ентоні Їгіта одноголосним рішенням суддів.
  • Українець нині посідає сьоме місце у рейтингу найкращих боксерів легкого дивізіону за версією IBF.
  • Берінчик є срібним призером Олімпійських Ігор 2012 року.