Ломаченко заважав Берінчику стати чемпіоном: Красюк розповів, завдяки чому вдалося вийти на титульний бій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
71
1 голос
Ломаченко заважав Берінчику стати чемпіоном: Красюк розповів, завдяки чому вдалося вийти на титульний бій
Денис Берінчик та Олександр Красюк. Фото: Google
Промоутер Дениса Берінчика Олександр Красюк розповів про організацію бою між його підопічним та Емануелем Наваррете. Фахівець визнав – довгі роки на шляху до чемпіонського бою їм заважав Василь Ломаченко.

Олександр Красюк озвучив справжню причину того, що один з найталановитіших і точно найепатажніший боксер України Денис Берінчик лише у 35 років, після 18 боїв на профі-ринзі, нарешті отримав шанс боксувати за титул чемпіона не якоїсь другорядної організації, а за версією WBO. 

«Ми знаємо, що в цій вазі є інший чемпіон Василь Ломаченко, який дуже довго тримав пояс WBO у цій ваговій категорії. І саме через це Денис не мав можливості раніше боксувати за пояс чемпіона світу WBO. Однак терпіння, кропітка робота, концентрована робота дали свої результати. І ми сподіваємося, що 18 травня буде здобуто ще один чемпіонський титул для українця», – цитує Красюка Luckypunch.

  • Бій за титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі між між першим номером рейтингу організації Денисом Берінчиком (18-0, 9 KO) та чемпіоном світу у трьох вагових категоріях Емануелем Наваррете (38-1-1, 31 КО) пройде 18 травня у США (Сан-Дієго, штат Каліфорнія).
  • Останній бій Денис Берінчик провів у серпні 2023 року, перемігши Ентоні Їгіта одноголосним рішенням суддів.
  • Українець нині посідає сьоме місце у рейтингу найкращих боксерів легкого дивізіону за версією IBF.
  • Берінчик є срібним призером Олімпійських Ігор 2012 року.