«Він робив це з Кличком протягом усього бою»: ексчемпіон світу вийшов з важливою заявою щодо Усика і Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2693
2 голоси
«Він робив це з Кличком протягом усього бою»: ексчемпіон світу вийшов з важливою заявою щодо Усика і Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Британський ексбоксер другої середньої вагової категорії Карл Фроч (33-2, 24 КО) висловився про зневажливу поведінку Тайсона Ф’юрі стосовно Олександра Усика напередодні матчу за звання абсолюта у хевівейті.

Колишній чемпіон світу з боксу в другій середній вазі (WBC, 2008-2010, 2010-2011, IBF, 2012-2015, WBA, 2013-2015) Карл Фроч дав коментар напередодні матчу Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО).

На його думку, британець спеціально несподівано почав з повагою висловлюватися про українця.

«Я думаю, якщо Ф'юрі спробує сильно задіти Усика, применшити його досягнення і списати на те, що він не надважковаговик і не дуже хороший боксер, він виставить себе в дурному світлі. Це буде мати смішний вигляд».

Експерт вважає, що насправді Ф’юрі побоюється українця.

«Якщо Ф'юрі хоче сказати, що він [Усик] нікчема, що він такий-то, що він накачаний середньоваговик, що він не дуже хороший, то він виставляє себе ідіотом. Він повинен віддати йому належне. В глибині душі, я думаю, він знає, що в нього проблеми. Тож він повинен проявити повагу там, де потрібно».

При цьому Фроч наголосив, що це улюблена тактика Ф’юрі стосовно своїх опонентів. Він згадав кейс Володимира Кличка.

«Частина його гри зазвичай полягає в тому, щоб принизити суперника, списати його з рахунків, залізти йому в голову, засмутити його на рингу. Він робив це з Кличком протягом усього бою з першого по 12-й раунд».

Однак з Усиком такий підхід просто може не спрацювати.

«З Усиком йому це не зійде з рук. Я думаю, що у нього проблеми, його чекає дуже важкий бій», – наводить слова Фроча DAZN з посиланням на InstantCasinos.

  • Ф’юрі переміг Кличка (64-5-54 КО) у листопаді 2015 року за очками одноголосним рішенням суддів та здобув титули IBO, WBO та WBA;
  • Матч чинного чемпіона WBС Ф’юрі та володаря титулів WBA, WBO та IBF Усика пройде 18 травня.