«Він досягне успіху»: колишній чемпіон світу назвав фаворита бою між Ломаченком та Камбососом

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
111
0 голосів
«Він досягне успіху»: колишній чемпіон світу назвав фаворита бою між Ломаченком та Камбососом
Василь Ломаченко. Фото: Google
Ніколас Волтерс поділився думками про бій колишнього абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Джорджа Камбососа та колишнього чемпіона світу у трьох дивізіонах Василя Ломаченка.

Ніколас Волтерс (29-1-1, 22 КО) поділився очікуваннями від поєдинку між колишнім абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі Джорджом Камбососом (21-2, 10 KO) та колишнім чемпіоном світу у трьох дивізіонах Василем Ломаченком (17-3, 11 КО):

«Ломаченко – особливий боєць. Але Камбосос теж особливий – подивіться, що він зробив з Теофімо Лопесом. Немає чого приховувати – він дуже хороший боєць. Якщо він буде таким самим впевненим та швидким, він повинен мати перевагу. Якщо він зможе використати свою силу, тоді він зможе перемогти.

У боксі потрібен лише один удар – лише один удар може змінити все. Джордж просто повинен слухати свій кут і робити те, що треба, а не те, що Ломаченко хоче, щоб він робив. Якщо він робитиме те, чого його навчили – він досягне успіху», – сказав колишній чемпіон світу у легкій вазі в коментарі для Boxing Scene.

Зазначимо, що американський боксер Шакур Стівенсон (21-0, 10 КО) заявив, що хоче провести поєдинок проти Василя Ломаченка.

  • Українець свій останній бій провів у травні проти Хейні (31-0, 15 КО). Він програв за очками одноголосним рішенням суддів.
  • Після цієї поразки український боксер взяв паузу в боксерських виступах.