«Особисто мене все це турбує»: жертва Усика відверто висловився про бій Тайсона з блогером, згадавши цирк

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
40
1 голос
«Особисто мене все це турбує»: жертва Усика відверто висловився про бій Тайсона з блогером, згадавши цирк
Майк Тайсон та Джек Пол. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у важкій вазі та екссуперник Олександра Усика Тоні Беллью поділився думками про майбутній боксерський поєдинок між 57-річною легендою Майком Тайсоном і 27-річним блогером Джейком Полом.

Тоні Беллью зізнався, що непокоїться про Майка Тайсона у бою з Джейком Полом, адже надто велика різниця у віці між спортсменами.

«Особисто мене все це турбує, але послухайте, ви ж не знаєте, про що вони там домовилися. Лякає те, що Майк Тайсон повертається на боксерський ринг проти когось, хто більш ніж на 30 років його молодший. Це просто трохи божевільно».

Британець сказав, що має надію побачити постановочний поєдинок між легендою та ютубером.

«Я сподіваюся, що бій буде чимось на зразок цирку і пройде за сценарієм, тому що я не хотів би, щоб Майк отримав травму в будь-якій формі. Давай подивимося, що станеться. Йому заплатять дуже багато грошей, і ніхто не має права забороняти йому це робити», – сказав Беллью у коментарі Boxing Social.

Нагадаємо, що у листопаді 2018 року Беллью програв Усику нокаутом у восьмому раунді бою за титули чемпіона світу за версіями WBC, WBO, IBF, WBA Super і The Ring, а також титули Лінійного чемпіона і Абсолютного чемпіона світу з боксу у важкій вазі, які належали Олександру.

Поєдинок між Тайсоном і Полом запланований на 20 липня. Раніше повідомлялося, що він може отримати статус офіційного.