«Усик дуже хитрий»: тимчасовий чемпіон UFC дав прогноз на бій українця з Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
35
1 голос
«Усик дуже хитрий»: тимчасовий чемпіон UFC дав прогноз на бій українця з Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Тимчасовий чемпіон UFC у важкій вазі Том Аспіналл поділився думками щодо поєдинку володаря поясу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі та чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у тій же вазі Олександра Усика (21-0, 14 KO).

Британський боєць UFC Том Аспіналл зізнався, що йому подобається, як Олександр Усик проводить свої поєдинки, але у битві з Тайсоном Ф’юрі він поставить на «Циганського короля» через перевагу в габаритах.

«Олександр Усик дуже хитрий. Він справді гарний, але я б сказав, що Тайсон Ф'юрі переможе його. Габарити Тайсона Ф'юрі та швидкість, якою він володіє, дозволять йому не відставати від Усика. 

Він набагато більший за нього. На мій погляд, велика людина завжди перемагає маленьку, хоч і сильну. Тож Тайсон має здобути перемогу», – наводить слова бійця Nordicbet.

Нагадаємо, що поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі між Усиком та Тайсоном відбудеться 18 травня 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Британець в останньому бою в жовтні переміг Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), а українець нокаутував у восьмому раунді Даніеля Дюбуа.