«Візьме все під свій контроль»: легендарний ексчемпіон назвав фаворита у бою Усик – Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4586
2 голоси
«Візьме все під свій контроль»: легендарний ексчемпіон назвав фаворита у бою Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Легендарний боксер Ріккі Хаттон поділився думками стосовно фаворита поєдинку між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона світу.

Ріккі Хаттон, який останній бій провів з В’ячеславом Сенченко та програв, вважає, що Тайсон Ф’юрі переможе Олександра Усика.

«Я вважаю Тайсона фаворитом, але не таким очевидним, як раніше. Я з команди Ф'юрі та підтримую всіх Ф'юрі, оскільки я дуже близький із сім'єю. Я думаю, що стан, в якому він опинився перед Франсісом Нганну, був не найкращим».

Невдалий виступ «Циганського короля» проти Франсіса Нганну британець пояснив тим фактом, що Тайсон недооцінив суперника.

«Він був важчим, ніж зазвичай, а Франсіс був набагато кращим, ніж ми думали. Я був у Саудівській Аравії, і це була чудова подія: усі були там, усі чемпіони, Емінем співав. Оскільки Нганну проводив свій перший бій у боксі, думаю, Тайсон поставився до нього трохи легковажно».

Проте зараз, запевняє ексчемпіон, Ф’юрі у фантастичній формі.

«Але ви бачите, в якій формі він зараз перебуває – підтягнутий та стрункий, яким і має бути. Я гадаю, це буде найкраще, що з ним трапилося перед боєм з Усиком. Він одразу візьме все під свій контроль і буде знати, як йому треба діяти. Думаю, так воно й буде», – цитує Хаттона Daily Star.

  • Зазначимо, що бій між чемпіоном WBC Ф’юрі та володарем титулів WBA, WBO та IBF Усиком відбудеться 18 травня.
  • Зустріч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.