Усика чекати не варто: колишній чемпіон назвав підходящих суперників для Ф’юрі та Джошуа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2197
3 голоси
Усика чекати не варто: колишній чемпіон назвав підходящих суперників для Ф’юрі та Джошуа
Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Ексчемпіон світу у двох вагових категоріях Карл Фремптон поділився думками щодо можливих потенційних суперників для Тайсона Ф'юрі та Ентоні Джошуа.

Карл Фремптон вважає, що гідним суперником для Тайсона Ф'юрі буде Джозеф Паркер.

«Я думаю, що Паркер найцікавіший суперважковаговик, безумовно з кращих хлопців, і, ймовірно, зараз він кращий боєць, ніж коли він був чемпіоном світу. 

Це не означає, що він кине виклик Ф'юрі, але відкритий для бою з Тайсоном. Так, вони хороші друзі, але подивіться, що він робив зі своїми товаришами – з Дереком Чісорою».

Ексчемпіон радить Ентоні Джошуа не чекати потенційної зустрічі з Олександром Усиком чи Тайсоном Ф'юрі, а вийти у ринг з Філіпом Хрговичем.

«Я на місці «Ей Джея» бився б із Філіпом Хрговічем. Думаю, що Хрговіч створений для Джошуа. Це дуже виграшний варіант для Джошуа. Я вважаю його великим фаворитом у цьому бою.

Цей поєдинок збереже його динаміку, поки він очікує бою за безперечний титул. Він не може просто сидіти і чекати на Ф'юрі чи Усика. А якщо у них буде три поєдинки. Так що йому доведеться битися», – сказав Фремптон у коментарі для Boxing Social.

Нагадаємо, що Усик та Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.