«Ми побачимо піт і, можливо, кров»: легенда боксу бачить тільки одну причину для бою Тайсона з блогером

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
132
1 голос
«Ми побачимо піт і, можливо, кров»: легенда боксу бачить тільки одну причину для бою Тайсона з блогером
Майк Тайсон і Джейк Пол. Фото: Google
Легендарний американський колишній боксер Бернард Хопкінс висловив свою думку стосовно майбутнього поєдинку Майка Тайсона проти блогера Джейка Пола.

Бернард Хопкінс зізнався, що негативно ставиться до бою Майка Тайсона з Джейком Полом.

«Мені не подобається цей бій. Це все з розряду другорядних шоу, в яких ми побачимо піт і, можливо, кров. Я не буду це дивитися. Я б міг подивитися забіг двох черепах, і це викликало б у мене більше емоцій, ніж цей поєдинок».

Легенда впевнений, що є лише одна причина, чому Тайсону потрібен такий поєдинок – це надвисокий гонорар.

Я ділив із Майком не тільки ринг, а й епоху. Я застав її невелику частину. Я вважаю, цей бій принижує Тайсона. Він отримає 100−200 мільйонів? Гаразд, будь ласка», — зізнався Хопкінс у коментарі Fight Hub TV.

  • Поєдинок між Тайсоном і Полом запланований на 20 липня. Раніше повідомлялося, що він може отримати статус офіційного. На даний момент Майку 57 років. Джейку зараз 27 років.
  • На початку березня Пол нокаутував у першому раунді професійного боксера Раяна Бурленда. Для нього це дев'ята перемога, шоста дострокова. Єдиний поєдинок він програв Томмі Ф'юрі.
  • Тайсон крайній професійний поєдинок провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. У 2020 році він повернувся заради виставкового бою з Роєм Джонсом. У тому поєдинку не вдалося визначити найсильнішого.