Усика достроково «зроблять» абсолютом у хевівейті? Колишній чемпіон світу поставив крапку у розсіченні Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
12007
7 голосів
Усика достроково «зроблять» абсолютом у хевівейті? Колишній чемпіон світу поставив крапку у розсіченні Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Колишній чемпіон світу в першій напівсередній IBF (2005, 2007), WBA (2005), IBO (2007) та напівсередній WBA, (2006) та IBO (2009-2009) вагових категоріях Ріккі Хаттон висловися про майбутній бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Ексбоксер Ріккі Хаттон вважає, що розсічення, отримане Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) у спарингу, не завадить йому у поєдинку з Олександром Усиком (21-0, 14 KO) за звання абсолюта у хевівейті.

Хаттон пригадав особистий досвід.

«Не думаю, що це щось змінить. Тайсону наклали шви й зробили операцію, щоб усе було правильно. Я отримав розсічення в бою з Джоном Такстоном, і потребував пластичної операції, це було жахливо».

На думку експерта, навіть, якщо розсічення британця відкриється, рефері не зупинить поєдинок і не присудить Усику технічну перемогу.

«Я знаю, що Тайсон мав всього кілька тижнів на відновлення, але навіть якщо воно відкриється після шести раундів, має статися щось жахливе, щоб суддя зупинив бій подібного рівня, коли на кону стоїть так багато. Я не сильно турбуюся з цього приводу», – сказав Хаттон в інтерв’ю Daily Star.

  • Нагадаємо, що матч між чемпіоном WBA, WBO та IBF Усиком та володарем титулу WBC Ф’юрі мав відбутися 17 лютого;
  • Через травму британця, отриману у тренувальному таборі, зустріч перенесли на 18 травня.