Берінчик вперше в кар’єрі може стати чемпіоном світу: суперник відомого українця вийшов на публіку із заявою

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1858
4 голоси
Берінчик вперше в кар’єрі може стати чемпіоном світу: суперник відомого українця вийшов на публіку із заявою
Денис Берінчик. Фото: Instagram
Боксер Емануель Наваррете (38-1-1, 31 КО) поділився своїми очікуваннями від бою проти Дениса Берінчика (18-0, 9 КО) за вакантний титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі.

Мексиканець Емануель Наваррете зробив заяву напередодні бою проти українця Дениса Берінчика. Боксер заявив, що хоче підкорити важливу для себе висоту.

«Завоювати титул чемпіона світу – це унікальний виклик, а можливість зробити це у чотирьох вагових категоріях – мета, яка наповнює мене мотивацією та вдячністю. Для мене честю буде приєднатися до групи обраних мексиканських воїнів, які залишили свій слід в історії боксу».

Наваррете пообіцяв докласти максимум зусиль для перемоги.

«Можливість зробити це перед уболівальниками у Сан-Дієго та з Тіхуани стане незабутнім досвідом. Відчуття їхньої підтримки та енергії в рингу спонукає мене докласти всіх зусиль і здобути перемогу для Мексики», – наводить його слова Fightnews.com.

  • Зазначимо, що бій між Берінчиком та Наваррете запланований на 18 травня;
  • Мексиканець є ексчемпіоном в другій найлегшій WBO (2018-2020) та напівлегкій WBO (2020-2023) вазі, а також чинним володарем титулу WBO (із 2023 року) у другому напівлегкому дивізіоні.