Льюїс опублікував відео поєдинку Тайсона з блогером, але не в боксі: хто переміг у симуляції

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
107
1 голос
Льюїс опублікував відео поєдинку Тайсона з блогером, але не в боксі: хто переміг у симуляції
Майк Тайсон і Джейк Пол. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Леннокс Льюїс опублікував ролик, на якому змодельовано бій між легендою боксу Майком Тайсоном (50-6, 44 KO) та блогером Джейком Полом (9-1, 6 KO).

Останній на сьогоднішній день король суперважкого дивізіону Леннокс Льюїс відреагував на майбутній поєдинок Майка Тайсона, якого він перемагав у своїй кар’єрі, та американського блогера Джейка Пола.

«Я чув, що Майк Тайсон битиметься з Джейком Полом. Не зовсім упевнений, як це відбуватиметься, але, можливо, це буде щось на зразок цього», – написав Льюїс у соціальній мережі.

Також легендарний британець опублікував відео-симуляцію сутички між бійцями у відеогрі UFC 5, у якій «Залізний Майк» нокаутує суперника на першій секунді одним потужним ударом.

▶️ Відео поєдинку Майка Тайсона та Джейка Пола дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Поєдинок між Тайсоном і Полом запланований на 20 липня. Раніше повідомлялося, що він може отримати статус офіційного. На даний момент Майку 57 років. Джейку зараз 27 років.
  • На початку березня Пол нокаутував у першому раунді професійного боксера Раяна Бурленда. Для нього це дев'ята перемога, шоста дострокова. Єдиний поєдинок він програв Томмі Ф'юрі.
  • Тайсон крайній професійний поєдинок провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. У 2020 році він повернувся заради виставкового бою з Роєм Джонсом. У тому поєдинку не вдалося визначити найсильнішого.