Ф’юрі повідомив, коли чекати його бій-реванш проти Усика: вболівальники мають радіти

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
59
1 голос
Ф’юрі повідомив, коли чекати його бій-реванш проти Усика: вболівальники мають радіти
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) дав зрозуміти, коли вболівальникам очікувати його другого бою проти Олександра Усика (21-0, 14 KO).

Тайсон Ф’юрі не встиг провести з Олександром Усиком і перший поєдинок, але вже дав надію вболівальникам, що вони побачать і другу його сутичку з нашим чемпіоном.

«Циганський король» навіть впевнений, що це відбудеться у 2024 році.

«Я знаю, що люди хочуть домогтися поєдинку зі мною. Але, коли я переможу Усика, я буду абсолютним чемпіоном. І потім я поб’юся з ним знову. Наскільки я розумію, один титул буде забраний (IBF). Тож, у мене буде два бої з Олександром Усиком цього року», – сказав британець в інтерв’ю The Stomping Ground.

  • Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі між українцем та Тайсоном відбудеться 18 травня 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Тріумфатор бою стане першим з 1999-го року після британця Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм нашого співвітчизника залишається зустріч у серпні 2023 року з обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа. Усик переміг нокаутом.