«Люди кажуть, що цей бій – лайно»: Ф’юрі відверто висловився про поєдинок Тайсона з блогером

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
110
1 голос
«Люди кажуть, що цей бій – лайно»: Ф’юрі відверто висловився про поєдинок Тайсона з блогером
Майк Тайсон і Джейк Пол. Фото: Google
Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) поділився думками про поєдинок легендарного Майка Тайсона з блогером Джейком Полом.

Тайсон Ф’юрі впевнений, що всі критики бою Майка Тайсона з Джеком Полом залюбки подивляться цей поєдинок. Сам британець позитивно ставиться до майбутньої сутички бійців.

«Поєдинок Майка Тайсона та Джейка Пола насправді фантастична подія для світу боксу. У нас є легенда спорту та боксер-блогер, який шалено увірвався в цю гру. Люди кажуть, що цей бій – лайно, але я переконаний, що вони будуть його дивитися», – сказав британець у коментарі для The Stomping Ground.

  • Бій за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та Ф'юрі відбудеться 18 травня 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Поєдинок між Тайсоном і Полом запланований на 20 липня. Раніше повідомлялося, що він може отримати статус офіційного. На даний момент Майку 57 років. Джейку зараз 27 років.
  • На початку березня Пол нокаутував у першому раунді професійного боксера Раяна Бурленда. Для нього це дев'ята перемога, шоста дострокова. Єдиний поєдинок він програв Томмі Ф'юрі.
  • Тайсон крайній професійний поєдинок провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. У 2020 році він повернувся заради виставкового бою з Роєм Джонсом. У тому поєдинку не вдалося визначити найсильнішого.