Розкрито гонорар Тайсона за бій з відомим блогером: ексчемпіон UFC назвав точну суму

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
14527
3 голоси
Розкрито гонорар Тайсона за бій з відомим блогером: ексчемпіон UFC назвав точну суму
Майк Тайсон і Джейк Пол. Фото: Google
Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Генрі Сехудо назвав суму гонорару, яку може заробити легендарний Майк Тайсон у бою з ютубером Джейком Полом, що виступає у професійному боксі.

Генрі Сехудо стверджує, що Майк Тайсон отримає за бій з відеоблогером Джейком Полом близько 20 мільйонів долларів.

«Я поважаю Майка. Але, мабуть, для танго потрібні двоє. Мені здається, йому, мабуть, справді добре заплатять. Можливо, в результаті він заробить близько 20 мільйонів, адже Майку ось-ось виповниться 58 років», – наводить слова Сехудо Give me Sport із посиланням на його виступ у подкасті з Камару Усманом.

Нагадаємо, поєдинок між Тайсоном і Полом запланований на 20 липня. Раніше повідомлялося, що він може отримати статус офіційного. На даний момент Майку 57 років. Джейку зараз 27 років.

  • На початку березня Пол нокаутував у першому раунді професійного боксера Раяна Бурленда. Для нього це дев'ята перемога, шоста дострокова. Єдиний поєдинок він програв Томмі Ф'юрі.
  • Тайсон крайній професійний поєдинок провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. У 2020 році він повернувся заради виставкового бою з Роєм Джонсом. У тому поєдинку не вдалося визначити найсильнішого.