Ф’юрі розкрив два слабких місця Усика: агресивна заява британського чемпіона світу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
613
1 голос
Ф’юрі розкрив два слабких місця Усика: агресивна заява британського чемпіона світу
Олександр Усик та Даніель Дюбуа. Фото: Google
Чемпіон сіту за версією WBC Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) проаналізував поєдинок українця Олександра Усика (21-0, 14 KO) та британця Даніеля Дюбуа (20-2, 19 KO).

Тайсон Ф’юрі впевнений, що Олександр Усик поступився у бою з Даніелем Дюбуа нокаутом, адже британець пробив по корпусу, а не нижче пояса.

«Даніель – молодий хлопчина, який тільки підіймається на вершину. Він прогресує, розширяє свій арсенал, стає все кращим і кращим. Йому ж всього 25 (насправді 26), коли ми всі наближаємо до 40 років. 

І Усик отримав удар по корпусу. І він не любить, коли йому б’ють по тулубу. Я думаю, що Олександр вразливий до ударів по обличчю та корпусу». 

«Циганський король» відзначив, що наш чемпіон постійно розповідає рефері поєдинку про порушення правил з боку своїх суперників.

«Але, як тільки він отримував по тулубу, – від AJ, Чісори, Дюбуа... Аматори, професіонали, крузервейт – він весь час скаржиться суддям. Що його б’ють нижче пояс, коли це не так. Дюуба виключив йому світло ударом по корпусу. 

Йому було жахливо, він трясся на підлозі. Як маленька сучка… Він взяв 4-5 хвилин… Рефері дав йому всі можливі шанси. Йому мали відрахувати 10 секунд разів 59. Але я тут не для того, щоб давати йому прочуханки – просто кажу факти», – сказав Ф’юрі в інтерв’ю BoxNation.

Нагадаємо, що Усик нокаутував Дюбуа у восьмому раунді.

Бій за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між українцем та Тайсоном відбудеться 18 травня 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.