«Це не та людина, яку можна зламати»: український чемпіон світу зробив однозначну заяву про бій Усик – Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3924
3 голоси
«Це не та людина, яку можна зламати»: український чемпіон світу зробив однозначну заяву про бій Усик – Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Український чемпіон світу з боксу у напівсередній вазі за другорядною версією WBF Арам Фаніян (23-2, 5 КО) поділився своїми думками про майбутній бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Боксер Арам Фаніян висловився про поєдинок між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Фаніян має підозру, що команда Ф’юрі навмисно переносить дати поєдинку.

«Це англійці. Я вже з ними зіткнувся. Це розсічення – я не знаю. Вони й раніше переносили. Я не знаю, чи вони хочуть зламати його морально, чи фізично. Я не знаю, що вони хочуть зробити цими перенесеннями бою».

Боксер не зміг назвати однозначного фаворита пари.

«Бій буде цікавим, але я не знаю, хто виграє. Чесно, не можу сказати, хто виграє. Тримаємо кулаки за Усика, звичайно. Якщо вони цими перенесеннями хочуть його зламати, то Усик – це не та людина. Він має вже стільки досвіду, що морально цим його не зламати».

Фаніян вважає, що британець намагається уникнути бою.

«Ф'юрі бігає. Може, довше хоче пояс у себе потримати», – заявив Фаніян в інтерв’ю YouTube-каналу «Студія боксу Віктора Ялимова».

  • Нагадаємо, що спершу бій планували організувати 29 квітня 2023 року, але сторони не погодили умови контракту. З другої спроби домовилися на 17 лютого 2024 року. Проте через розсічення, отримане Ф'юрі у спарингу, дату знову довелося посунути;
  • Тепер боксери мають зійтися 18 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).