Дострокова перемога за три раунди: ексжертва Джошуа і Ф’юрі повернувся в ринг після допінгового скандалу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4078
3 голоси
Дострокова перемога за три раунди: ексжертва Джошуа і Ф’юрі повернувся в ринг після допінгового скандалу
Ділліан Вайт завдає удар Крістіану Хаммеру. Фото: Getty Images
Боксер надважкої ваги Ділліан Вайт (30-3, 20 КО) здолав німця Крістіана Хаммера (27-11, 17 КО). Британець повернувся у ринг після гучного допінгового скандалу.

У неділю, 17 березня, на вечорі боксу в ірландському Каслбарі 35-річний Ділліан Вайт переміг 36-річного Крістіана Хаммера.

Зірковий британець досить швидко впорався із менш статусним опонентом, який вже після третього раунду відмовився продовжувати бій.

Вайт RTD 3. 

Після бою Вайт не приховував свого розчарування швидким закінченням дуелі.

«Він нічого не робив. Як тільки я його вдарив, він став пасивним. Я йому сказав, що він боягуз. Це мене засмучує. Я доклав багато зусиль у підготовку, а він здався після трьох раундів».

  • Нагадаємо, що у серпні 2023 року Вайт провалив допінг-тест перед матчем-реваншем з Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО);
  • Майже через рік розглядів, на початку березня цього року, британець отримав дозвіл на поновлення кар'єри. З’ясувалося, що причиною позитивного тесту Вайта стала «забруднена добавка»;
  • Протягом кар’єри Вайт бився із двома своїми топземляками. В грудні 2015 року він технічним нокаутом у сьомому раунді програв Джошуа , а у квітні 2022 року технічним нокаутом у шостому раунді поступився Тайсону Ф’юрі (34-0-1, 24 КО);
  • Останній свій бій Вайт проводив у листопаді 2022 року. Тоді він за очками рішенням більшості суддів виявився сильнішим за Джермейна Франкліна (22-2, 14 КО).