Легенда боксу проти поєдинку Тайсона та відомого блогера: кумир Сенченка пояснив свою думку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
455
1 голос
Легенда боксу проти поєдинку Тайсона та відомого блогера: кумир Сенченка пояснив свою думку
Майк Тайсон. Фото: Google
Глава промоутерської компанії Golden Boy Promotions та легенда боксу Оскар Де Ла Хойя поділився своїми думками про майбутній бій Майка Тайсона проти Джейка Пола.

Оскар Де Ла Хойя згоден, що бій блогера Джейка Пола та легенди Майка Тайсона приверне увагу фанатів, але вважає організацію подібного поєдинку не вірним.

«Цей бій приверне більше уваги до боксу, але моя проблема полягає в тому, що це створює для нас неправильний імідж такого серйозного виду спорту. Я хвалю Джейка Пола за те, що він зробив. 

Він може завоювати титул чемпіона світу, але якщо піде іншим шляхом. Для мене цей шлях, бій із Майком Тайсоном, виглядає неправильним».

Де Ла Хойя рекомендує блогеру піти іншим шляхом, якщо той хоче чогось досягнути у боксі.

«Я люблю і поважаю Майка Тайсона. Якщо Техас погодиться, щоб цей бій був офіційно санкціонований, то я не знаю, як це спрацює. Майку Тайсону 60 років. Джейку Полу - 26 або 27. Якщо Пол хоче серйозно сприймати бокс, то нехай піде іншим шляхом. 

Піди шляхом, яким ідуть інші бійці. Проводь жорсткі бої, щоб піднятися в рейтингу. Бийся з бійцями топ-10, топ-5, з чемпіонами світу. Цей шлях не пов'язаний із Тайсоном. Це робиться не так», - сказав Де Ла Хойя у коментарі Вoxingnews24.

  • Поєдинок 57-річного Тайсона і 27-річного Пола відбудеться 20 липня на AT&T Stadium в Арлінгтоні, штат Техас.
  • На початку березня Пол нокаутував у першому раунді професійного боксера Раяна Бурленда. Для нього це дев'ята перемога, шоста дострокова. Єдиний поєдинок він програв Томмі Ф'юрі.
  • Тайсон крайній професійний поєдинок провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. У 2020 році він повернувся заради виставкового бою з Роєм Джонсом. У тому поєдинку не вдалося визначити найсильнішого.