Жертва Кличка і «найвеличніший» боксер: екссуперник Усика назвав двох бійців, які б не залишили шансів Джошуа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4016
6 голосів
Жертва Кличка і «найвеличніший» боксер: екссуперник Усика назвав двох бійців, які б не залишили шансів Джошуа
Ентоні Джошуа. Фото: Інстаграм
Відомий боксер суперважкої ваги Джозеф Джойс (15-2, 14 КО) назвав двох бійців, які, на його думку, зуміли б перемогти Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО).

Джозеф Джойс (15-2, 14 КО) назвав двох боксерів, які зуміли б здолати Ентоні Джошуа.

Одним з таких бійців він назвав Девіда Хея (28-4, 26 КО), який у липні 2011 року за очками одноголосним рішенням суддів програв Володимиру Кличку (64-5, 54 КО).

«Обидва в розквіті сил – я думаю, що Хей поб'є Джошуа. Я не спарингував з Хеєм, але в розквіті сил він би побив Джошуа, у нього була вибухова сила і рух головою, він був непередбачуваним».

Джойс згадав бій Девіда з українцем.

«У Хея були проблеми з Кличком, але його удар був надпотужним. З його стилем на той час він би побив Ей Джея, він був дуже швидким і з важким ударом, я думаю, що Хей без травм у своєму розквіті виграє».

Також британець назвав Мухаммеда Алі на прізвисько «Найвеличніший» як боксера, який би також здолав Джошуа.

«Алі би побив Джошуа без шансів. Він би відшльопав Ей-Джея, а потім би наносив джеби. Він був трохи менший за Ей-Джея, але це було б щось на кшталт бою Алі – Форман, Алі, напевно, просто зв'язав би Ей Джея канатами і нокаутував його», – наводить слова Джойса Boxing Social з посиланням на OLBG.

  • Нагадаємо, що Алі був абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі (1964-1966, 1974-1978);
  • Його рекорд складає 56-5, 37 КО;
  • Джойс і Усик зустрічалися у 2013 році в рамках Всесвітньої серії боксу. Тоді одноголосним рішенням суддів переміг українець.