Колишня жертва Джошуа і Ф’юрі назвав кращого бійця з пари Тайсон-Усик: британець пояснив, в чому сила українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1225
4 голоси
Колишня жертва Джошуа і Ф’юрі назвав кращого бійця з пари Тайсон-Усик: британець пояснив, в чому сила українця
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Боксер надважкої ваги Ділліан Вайт (29-3, 19 КО) дав прогноз на бій між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолюта у хевівейті.

Відомий боксер Ділліан Вайт поділився очікуваннями від поєдинку між чемпіоном WBA, WBO та IBF Олександром Усиком та володарем титулу WBС Тайсоном Ф’юрі.

Він назвав сильні сторони українця.

«В Усика є пересування в рингу, у нього є сила удару. Усик складний боєць. Він показував у боях, що він крутий, він може тримати удари. Він показав, що він насправді крутіший за Ф'юрі. Він стійкіший, тому що Ф'юрі падав і від слабших ударів. А Усик тримав їх у боях».

Також експерт вказав на деякі переваги британця.

«У Ф'юрі є розмір і розмах рук. У нього також хороша швидкість і боксерські здібності, але він вийде проти того, у кого швидкість вища. Усик точніший боксер. Тайсон має розмір, незручність і багато впевненості».

Вайт так і не зміг назвати свого фаворита.

«Це дуже нелегкий бій для них обох. Я не можу сказати – ось цей виграє, а той програє. Чим ближчий бій, тим складніше стає вибрати переможця. Один із них переможе. Насправді у них може бути й нічия, або обидва можуть зробити нокаут», – сказав Вайт в інтерв’ю YouTube-каналу IFL TV.

  • Нагадаємо, що бій між Усиком та Ф’юрі відбудеться 18 травня;
  • Вайт бився проти Ф’юрі у квітні 2022 року та програв технічним нокаутом у шостому раунді. Перед цим, в грудні 2015 року, він поступився ще одному топбританцю – Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО). Той здолав його технічним нокаутом у сьомому раунді.