В Британії здивували прогнозом на третій бій Усик – Джошуа: названо боксера, який завершить трилогію перемогою

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
7269
3 голоси
В Британії здивували прогнозом на третій бій Усик – Джошуа: названо боксера, який завершить трилогію перемогою
Ентоні Джошуа і Олександр Усик, фото: Matchroom Boxing
Британський ексбоксер найлегшої ваги (бантамвейту) Спенсер Олівер (14-1, 9 КО) висловив власну думку про можливий третій бій між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

Експерт Спенсер Олівер дав прогноз на можливий третій поєдинок між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа. Він вважає, що із третьої спроби його земляк таки переможе українця.

«Якщо зараз відбудеться третій бій Джошуа – Усик, я поставлю свої гроші на Джошуа. Він інший боєць, на відміну того, хто боксував у перших двох боях. Ось що зараз бачу».

Також експерт спродував спрогнозувати, коли ця зустріч може відбутися.

«Скоро буде бій між Тайсоном Ф'юрі та Усиком. Переможець поєдинку, можливо, поб'ється з Джошуа. Куди піде Джошуа перед цим? Можливо, він поб'ється з Філіпом Хрговичем за вакантний титул. Багато пазлів потрібно зібрати докупи», – заявив Олівер в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • Зазначимо, що президент WBC Маурісіо Сулейман раніше повідомляв, що готовий санкціонувати бій переможця пари Усик (21-0, 14 КО) – Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) проти Джошуа (28-3, 25 КО);
  • Усик та Джошуа билися у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі українець виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно;
  • 18 травня чемпіон WBA, WBO та IBF та володар титулу WBС Ф’юрі розіграють звання абсолюта хевівейту.