Непереможному українському супертяжу пророкують бої за титули: потужна заява американського фахівця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
142
1 голос
Непереможному українському супертяжу пророкують бої за титули: потужна заява американського фахівця
Цотне Рогава. Фото: Google
Український проспект суперважкої ваги Цотне Рогава (5-0, 5 КО) почув мотивуючі слова з боку власного тренера Джонатана Воллі, який пророкує нашому співвітчизнику чемпіонські поєдинки.

Цотне Рогава наступний поєдинок проведе 23 березня у рамках вечора боксу в Онтаріо (США). Українець зустрінеться з американцем Антоніо Брауном (8-4, 8 КО). 

Відзначимо, що для нашого співвітчизника, який повністю пропустив 2023 рік у професіоналах, це буде вже третій виступ у 2024 році.

Тренер Рогави Джонатан Воллі пророкує йому стрімкий прогрес.

«Я скажу так: ще п'ять боїв, і його можна поставити у великий поєдинок, а через десять боїв його можна виводити на титул. Він щойно закінчив спарингувати з хлопцем, який, я думаю, скоро стане чемпіоном світу у важкій вазі [Хільберто Раміресом], і він щоразу з ним справлявся. Усі, з ким він був на рингу, включно з Гургеном Оганесяном, - це потенційні PPV-бої».

Також наставник згадав, як Рогава потрапив в олімпійську збірну нашої країни з боксу.

«Він усе життя займався муай-тай, і вже за рік після того, як почав займатися боксом, опинився в збірній України і згодом став олімпійцем. Коли ти знаєш, як битися, тоді ти можеш битися. Коли ти в цьому хороший, усе має для тебе сенс. Саме так ти, прозаймавшись боксом лише рік, уже за рік потрапляєш до збірної України», – наводить слова фахівця Vringe.

  • У січні українець у першому раунді нокаутував американця Данте Вільямса (4-1, 4 КО), а в лютому Рогава технічним нокаутом також у першому раунді здолав земляка Вільямса – Джона Шипмана (5-6, 2 КО).
  • Наш співвітчизник є учасником Олімпійських ігор 2020 року та дворазовим чемпіоном України (2019, 2021), а також має звання Майстра спорту України з боксу.
  • На професійному рівні він почав виступати з квітня 2020 року. До 2013 Рогава року взагалі займався переважно тайським боксом та кікбоксингом.