«До кінця року вже буде пізно»: Кличко-молодший обговорив питання надання зброї з американськими політиками

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
90
0 голосів
«До кінця року вже буде пізно»: Кличко-молодший обговорив питання надання зброї з американськими політиками
Володимир Кличко. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Володимир Кличко прокоментував свій візит до США та розповів про зустрічі з американськими політиками.

Володимир Кличко відвідав США, де зустрівся із впливовими політиками та говорив про важливість термінової допомоги Україні.

Під час візиту молодший із братів взяв участь у заході за участі конгресменів, представників Пентагону, військових експертів та представників провідних медіа.

Володимир звернувся до американських посадовців з наступними словами:

«Нам не потрібні американські солдати, війська НАТО в нашій країні, але нам потрібні засоби, нам потрібна зброя. У війні ми можемо захистити нашу країну, щоб жити в демократії, щоб жити як вільні чоловіки і жінки в нашій країні, яка відбивається протягом останніх двох років від безглуздої, безапеляційної путінської Росії. І ми очікуємо на цю підтримку.

Якщо ми не отримаємо її зараз, до кінця року вже буде пізно. Час працює проти нас. Сильніша Україна – це сильніша Європа. А Європа – один з найдавніших надійних союзників США. Геополітика завжди була дуже важливою для американців і США. Якщо ви збираєтесь послабити Україну, ви послабите Європу», – заявив Кличко-молодший на зустрічі.

  • Нагадаємо, що Володимир Кличко (64-5, 54 КО) виступав на професійному ринзі з 1996 по 2017 рр.
  • Він є колишнім чемпіоном світу з боксу у важкій вазі за версіями WBO (2000-2003, 2008-2015), IBF (2006-2015), IBO (2006-2015), WBA (2011-2015), а також за версією журналу The Ring (2009-2015).