Колишній чемпіон світу назвав найгірший бій в історії боксу: винуватцем ганьби став найближчий суперник Усика

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3320
6 голосів
Колишній чемпіон світу назвав найгірший бій в історії боксу: винуватцем ганьби став найближчий суперник Усика
Нганну відправив Ф’юрі у нокдаун. Фото: Getty Images
Ексчемпіон світу за версією WBA (Super) у суперсередній вазі (2017-2018) Джордж Гроувз вважає, що майбутній суперник Олександра Усика – Тайсон Ф’юрі – є учасником найжахливішого поєдинку в історії боксу.

Ексбоксер Джордж Гроувз (28-4, 20 КО) в ефірі подкасту The George Groves Boxing Club заявив, що вважає бій британця Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) проти камерунця Франсіса Нганну (0-2, 0 КО) найгіршим в історії боксу.

«Для лінійного чемпіона світу, який, можливо, є найкращим у дивізіоні. Для бійця, який мав тієї ночі зазнати першої поразки в кар'єрі, але якого підстрахували судді. Для бійця, який бився з абсолютним дебютантом боксу та вихідцем із ММА. Так, це був він – найжахливіший виступ в історії», – сказав Гроувз.

  • Нагадаємо, що у жовтні минулого року Ф’юрі переміг Нганну за очками роздільним рішенням суддів. При цьому у третьому раунді потрапив у нокдаун;
  • 18 травня чемпіон WBС Ф’юрі зійдеться із володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті.