«Дюбуа був наче у логові левів»: Воррен звинуватив українців у поразці британця в бою проти Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
164
0 голосів
«Дюбуа був наче у логові левів»: Воррен звинуватив українців у поразці британця в бою проти Усика
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Британський промоутер Френк Воррен прокоментував поразку свого клієнта Даніеля Дюбуа (19-2, 18 КО) у поєдинку з володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Френк Воррен не сумнівається, що Даніель Дюбуа після фіаско у бою з Олександром Усиком зробить правильні висновки та повернеться ще сильнішим.

«Усі нокдауни різні. Він дійсно втратив імпульс. Це дійсно забрало в нього багато сил. Але зараз йому 25 років. Даніель у такому ж становищі, як і Джошуа, - на його боці молодість. 

Дюбуа має винести уроки з першого бою. Це життя. Наступного разу він має влізти в окопи і зробити це».

Також промоутер пояснив фіаско свого клієнта надто сильною підтримкою Усика зі сторони українців, які були на арені у Вроцлаві.

«Я розумію, чому він втратив темп, але для мене це розчарування. Хлопець бився перед 46 тисячами українських уболівальників, весь стадіон був на його боці (Усика - прим.), він був наче в лігві левів. 

У нього виникли проблеми, але якби він продовжив, то міг би зупинити свого суперника», — наводить слова Воррена Vringe.

  • Усик вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO у поєдинку з Даніелем Дюбуа та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона світу. Можливою датою зустрічі британця та українця називають 27 січня 2024 року.